Despre noi

Despre noi.

Ceea ce ne deosebește

NIVOS se remarcă prin concentrarea pe calitatea mobilierului nostru, precum și pe nivelul de detaliu al fiecărei piese. Nu avem grijă doar de estetică, ci și de ingineria din spatele creațiilor noastre.

General Manager Nivos
Lucrăm cu tine la fiecare pas

Nu este nevoie să vă faceți griji pentru nimic – suntem acolo la fiecare pas de la proiectare la producție, asigurându-ne că totul este corect. Indiferent de bugetul dvs., NIVO-urile vă pot satisface nevoile cu stil.

OAmeni

Pentru a putea fi respectat, trebuie să respecti primul.. De aceea la NIVOS punem mare valoare pe oameni. Pentru ca ne pasa de client, lucrăm doar cu tehnicieni extrem de bine pregatiti, le cunoastem fiecaruia talentele si ii asezam in rolurile cheie care să le permita exploatarea lor la maxim, in avantajul unui produs finit de inalta clasa. Suntem o familie.

Produs

Dacă o piesă de mobilier trebuie să existe într-un anumit design de interior, atunci ea trebuie creată. Relatia strânsă pe care o avem cu comunitatea Designerilor de Interior ne da nu doar avantajul de a intelege pe deplin viziunea legată de mobilierul ce urmează a fi creat dar si pe acela de a putea veni cu propriile solutii creative si intregral functionale in designul care tocmai se concepe. Combinam creativul cu tehnicul si traducem conceptul pe intelesul clientului

Proces

Ultimul lucru pe care ni-l dorim atat noi cât și clienții, este haosul. De aceea pentru noi respectarea unor procese foarte clare si eficiente de concepere, realizare și implementare a ideilor de mobilier cu respectarea riguroasă a cerintelor clientului, este o prioritate.

Echipa

Marius Buneru

General Manager

Catalin Popescu

Manager Producție

Gabriela Mirzea

Relații Clienți

Liliana Ifrim

Ofertare

Cătălin Tabun

Reprezentant Vânzări

Razvan Dumitrache

Reprezentant Vânzări

Testimoniale.

Ce obțineți
cu NIVOS.

Calitate

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri. Ne dorim ca tu să te poți bucura de mobila din casa ta și peste ani și ani. De aceea, alegem materiale premium pentru a crea elemente de mobilier care trec testul timpului.

Unicitate

Lucrăm cu tine la propria ta poveste și suntem acolo la fiecare pas al procesului de proiectare, astfel încât rezultatul final să fie exact cum ți-ai imaginat. Împreună cu o echipă vastă de arhitecți și designeri de interior, creăm piese unice care să te reprezinte și să te inspire în fiecare zi.

Eficienţă

Știm că, pentru orice lucru de calitate e nevoie de timp. La NIVOS, prețuim timpul. De aceea, folosim anii de experiență în avantajul tău. De la proiectare până la livrare, suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare și să ne asigurăm că livrăm cât mai rapid, la cele mai înalte standarde.