Amenajare Casa T

Amenajare Casa T.

Despre proiect.

Luminozitatea și spațiul în prim plan

Un spațiu generos poate crea sentimentul de libertate. Însă, când vine vorba de amenajarea lui, e important să faci alegerile potrivite pentru a nu-l aglomera și a putea păstra echilibrul între confort și deschidere.

Exact asta ne-am dorit pentru Casa T, o casă de tip P+1 cu o suprafață utilă generoasă de 188 mp la interior și o terasă de 23 mp la exterior.

Prin alegerea unei palete de culori deschise și neutre la bază, combinate cu accente de culori tari și selectarea materialelor și texturilor potrivite, am reușit să îmbinăm funcționalul cu esteticul până la ultimul detaliu, păstrând senzația de spațiu, luminozitate și confort.

01

Bucătăria – simplitate și eleganță

Conectarea bucătăriei cu spațiul de dining și camera de zi este o alegere eficientă pentru a crea senzația de suprafață extinsă. Am ales să îmbinăm lemnul cu culorile deschise pentru a păstra simplitatea și senzația de spațiu, iar prin montarea blatului de quartz am adăugat o notă de eleganță și natural.

02

Livingul – funcționalitate și personalitate

Pentru a crea senzația de confort și apropiere, delimitarea spațiilor e importantă. În acest caz, am ales delimitarea zonei de scări și living printr-un riflaj de pal melaminat. Astfel, riflajul are două roluri – unul funcțional, prin separarea celor două zone și crearea a două spații distincte, dar și unul estetic, prin aducerea unui element care creează o nouă textură.

03

Dormitorul – confort și odihnă

De la alegerea paletei de culori până la materiale, texturi și decorațiuni, fiecare detaliu contează atunci când vrei să ai un spațiu și un somn liniștit. De aceea, am combinat elementele tapițate cu o paletă de culori neutre, folosind o culoare cu intensitate scăzută ca accent pentru a da o notă personală dormitorului fără a afecta ambianța.

Materiale folosite.

MDF VOPSIT

Rezistență la umiditate

PAL EGGER

Eficient

TAPITERIE

Versatilitate și căldură

QUARTZ

Porozitate scăzută

PROFILE ALUMINIU

Durabilitate

STICLĂ

Luminozitate

Galerie proiect.

Ce obțineți
cu NIVOS.

Calitate

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri. Ne dorim ca tu să te poți bucura de mobila din casa ta și peste ani și ani. De aceea, alegem materiale premium pentru a crea elemente de mobilier care trec testul timpului.

Unicitate

Lucrăm cu tine la propria ta poveste și suntem acolo la fiecare pas al procesului de proiectare, astfel încât rezultatul final să fie exact cum ți-ai imaginat. Împreună cu o echipă vastă de arhitecți și designeri de interior, creăm piese unice care să te reprezinte și să te inspire în fiecare zi.

Eficienţă

Știm că, pentru orice lucru de calitate e nevoie de timp. La NIVOS, prețuim timpul. De aceea, folosim anii de experiență în avantajul tău. De la proiectare până la livrare, suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare și să ne asigurăm că livrăm cât mai rapid, la cele mai înalte standarde.