Apartament Floreasca

Apartament Floreasca.

Despre proiect.

Apartamentul Floreasca a fost gândit să reprezinte confortul urban și, totodată, luxul contemporan.
Paleta cromatică este dominată de tonuri subtile de gri și alb, cu accente aurii răspândite discret în întregul spațiu.
Mobilierul minimalist și finisajele de înaltă calitate sunt adaptate pentru a oferi eleganță, confort, dar și funcționalitatea necesară în viața de zi cu zi. În ansamblu, aceste detalii aduc un plus de eleganță și confort în fiecare încăpere, creând un spațiu armonios și plin de personalitate.

01

Living – rafinament cu accente aurii

Accentele aurii subtile, prezente în elementele decorative și în accesoriile de mobilier, adaugă o notă de lux și eleganță în living, fără a fi însă copleșitoare vizual. Se remarcă rafturile de depozitare și vitrina, ce creează un joc fin de reflexii și lumini. Parchetul oferă o bază perfectă pentru mobilierul și accesoriile alese, iar iluminatul ambiental este atent reglat pentru a crea o atmosferă caldă și plăcută. Canapeaua și fotoliile oferă un confort maxim și sunt perfecte pentru momente de relaxare și socializare, tonurile de gri fiind o alegere versatilă în designul interior.

02

Bucătărie – funcționalitate și calitate premium

Tonurile de gri continuă și în bucătăria open-space, care, împreună cu zona de dining și living-ul, maximizează funcționalitatea și estetica. Mobilierul este realizat în stil minimalist, fronturile fiind fără mânere vizibile. Detaliile mobilierului, execuția și îmbinările realizate respectă simplitatea și ordinea necesare într-o bucătărie. Liniile clare și echilibrate permit altor elemente, cum ar fi quartz-ul, să iasă în evidență în acest spațiu. Blatul din quartz alb, material durabil și ușor de întreținut, amplifică luminozitatea și, accentuat de elemente aurii, creează un contrast plăcut cu fronturile din MDF.

03

Dormitor – eleganță și confort

Au fost alese culori naturale pentru a menține atmosfera calmă și relaxantă a dormitorului, iar detaliile aurii subliniază eleganța dorită de clienți. Parchetul laminat vine în completarea paletei cromatice deschise și împreună cu tapițeria de culoare bej creează un contrast subtil, potrivit încăperilor destinate odihnei și recreerii. Biroul și spațiile de depozitare sunt astfel create încât să maximizeze spațiul disponibil, respectând totodată nevoia unei organizări optime.

Materiale folosite.

MDF

Metal

Sticlă

Oglindă

Quartz

Tapițerie

Galerie proiect.

Ce obțineți
cu NIVOS.

Calitate

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri. Ne dorim ca tu să te poți bucura de mobila din casa ta și peste ani și ani. De aceea, alegem materiale premium pentru a crea elemente de mobilier care trec testul timpului.

Unicitate

Lucrăm cu tine la propria ta poveste și suntem acolo la fiecare pas al procesului de proiectare, astfel încât rezultatul final să fie exact cum ți-ai imaginat. Împreună cu o echipă vastă de arhitecți și designeri de interior, creăm piese unice care să te reprezinte și să te inspire în fiecare zi.

Eficienţă

Știm că, pentru orice lucru de calitate e nevoie de timp. La NIVOS, prețuim timpul. De aceea, folosim anii de experiență în avantajul tău. De la proiectare până la livrare, suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare și să ne asigurăm că livrăm cât mai rapid, la cele mai înalte standarde.