Avalon 2

Avalon 2.

Despre proiect.

Cu o estetică modernă și o atenție deosebită acordată detaliilor, proiectul Avalon 2 se remarcă prin paleta cromatică aleasă și opțiunile de design inovatoare.

Dominat de tonuri de gri, maro și negru, interiorul acestei case este unul impunător. Printre aspectele care fac din acest spațiu rezidențial unul special se numără: pereții texturați ce oferă adâncime în spațiu și interes vizual, formele geometrice bine definite și contrastul dintre nuanțe.

01

Bucătărie – Spațiu practic & mobilier premium

Corpurile de mobilier sunt înalte și moderne, cu electrocasnice integrate, iar fronturile sunt realizate din MDF. Insula este una generoasă, suficientă pentru un număr de 4 persoane, din quartz negru. Aceasta reprezintă un element de design impresionant și practic, având dublu rol: spațiu de gătit, dar și de servit masa. Bucătăria îndeplinește toate criteriile specifice, însă sub o nouă formă de expresie, de o estetică inovatoare. Este open space, ceea ce oferă două avantaje importante: spațiu deschis și fluiditate în mișcare.

02

Living – Confort modern cu elemente naturale

Living-ul este retras și plin de lumină naturală datorită geamurilor mari și a ieșirii spre o terasă generoasă. Este ideal atât pentru relaxare, cât și pentru momentele socializare. Se respectă principiul less is more: toate piesele din living sunt practice si multifuncționale, iar așezarea lor aerisită și bine delimitată. Decizia de a integra plantele în decor are la bază atât beneficiul estetic, cât și cel al sănătății și stării de bine. Se poate observa preferința pentru formele circulare sau curbate, atât în living, cât și în alte încăperi.

03

Dormitoare – Inovație și intimitate

Dormitorul emană eleganță și rafinament. Oglinda de dimensiuni mari amplifică vizual spațiul și îl completează perfect prin forma sa rotundă, reflectând totodată lumina din cameră. Dulapurile lucioase de un negru profund, împreună cu iluminatul subtil cu LED-uri, creează o atmosferă intimă, perfectă pentru odihnă.
Doritoarele copiilor sunt amenajate într-un stil original și creativ. Sunt gândite astfel încât să le stimuleze imaginația, transformându-le spațiul personal într-un loc de poveste.

Materiale folosite.

Quartz

Sticlă

Oglindă

Pal Melaminat Egger

MDF

Tapițerie

Galerie proiect.

Ce obțineți
cu NIVOS.

Calitate

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri. Ne dorim ca tu să te poți bucura de mobila din casa ta și peste ani și ani. De aceea, alegem materiale premium pentru a crea elemente de mobilier care trec testul timpului.

Unicitate

Lucrăm cu tine la propria ta poveste și suntem acolo la fiecare pas al procesului de proiectare, astfel încât rezultatul final să fie exact cum ți-ai imaginat. Împreună cu o echipă vastă de arhitecți și designeri de interior, creăm piese unice care să te reprezinte și să te inspire în fiecare zi.

Eficienţă

Știm că, pentru orice lucru de calitate e nevoie de timp. La NIVOS, prețuim timpul. De aceea, folosim anii de experiență în avantajul tău. De la proiectare până la livrare, suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare și să ne asigurăm că livrăm cât mai rapid, la cele mai înalte standarde.