Greenfield

Greenfield.

Despre proiect.

Un ambient care te inspiră

Proiectul Greenfield a fost conceput și centrat pe ideea unui ambient primitor, jovial și plin de inspirație. De la simplitatea liniilor până la eleganța materialelor și adăugarea detaliilor surprinzătoare și contrastante, am îmbinat funcționalitatea cu o estetică modernă pentru a crea un spațiu cu personalitate și caracter.

Finisajele din lemn conferă o senzație de confort, căldură și apropiere de natură, în timp ce textilele selectate introduc noi texturi ce echilibrează compoziția fiecărei camere. Stilul simplu, dar cu accente de texturi și materiale ce creează contrast, a fost gândit să creeze un spațiu care să inspire.

 

Paleta de culori este o combinație între simplu și îndrăzneț, reușind să creeze astfel pete de culoare și puncte focale în spațiile cheie.

01

Livingul – Confort și inspirație

Punctul central al acestei încăperi este, de departe, canapeaua. Culoarea aleasă și nuanța intensă au ca scop ancorarea punctului focal și crearea unei senzații de stabilitate și relaxare. Pentru a delimita zona livingului de cea al holului, am ales un riflaj din lemn care are atât un rol funcțional, prin separarea celor două zone, cât și unul estetic, fiind un element textural. Combinarea finisajelor metalice cu lemnul, materialele textile și liniile curate, creează o ambianță plină de inspirație.

02

Bucătăria – Simplitate și funcționalitate

Structura bucătăriei este concepută astfel încât să maximizeze atât spațiul de lucru, cât și pe cel de depozitare. Am ales un stil minimalist, cu linii drepte și curate și o metodă de organizare optimă pentru a obține funcționalitate. Pentru a nu aglomera vizual spațiul, am ales o paletă de culori în care albul predomină, cu un accent de culoare (albastrul) ce creează un punct de interes și o ambianță veselă.

03

Dormitorul – Originalitate și imaginație

O lume a contrastelor subtile, dar de impact. Asta ne-am dorit să creăm în acest dormitor pe care l-am conceput pentru a radia personalitate. Zona patului este delimitată de o tăblie lungă, într-o culoare intensă și contrastantă. Un element surprinzător și de efect este tapetul cu ilustrații de tip schiță în creion ce transformă întreg peretele într-o operă de artă. În final, pentru a tempera atmosfera și a putea crea acel spațiu relaxant, am optat pentru mobilier în culori neutre și folosirea lemnului într-un contrast de culori calde și reci.

Materiale folosite.

MDF VOPSIT

Rezistență la umiditate

PAL EGGER

Durabilitate și rafinament

STICLĂ VOPSITĂ

Duritate mare și rezistență în timp

TAPIȚERIE

Durabilitate și rafinament

OGLINDĂ

Rafinament

Galerie proiect.

Ce obțineți
cu NIVOS.

Calitate

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri. Ne dorim ca tu să te poți bucura de mobila din casa ta și peste ani și ani. De aceea, alegem materiale premium pentru a crea elemente de mobilier care trec testul timpului.

Unicitate

Lucrăm cu tine la propria ta poveste și suntem acolo la fiecare pas al procesului de proiectare, astfel încât rezultatul final să fie exact cum ți-ai imaginat. Împreună cu o echipă vastă de arhitecți și designeri de interior, creăm piese unice care să te reprezinte și să te inspire în fiecare zi.

Eficienţă

Știm că, pentru orice lucru de calitate e nevoie de timp. La NIVOS, prețuim timpul. De aceea, folosim anii de experiență în avantajul tău. De la proiectare până la livrare, suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare și să ne asigurăm că livrăm cât mai rapid, la cele mai înalte standarde.