PROIECT V

PROIECT V.

Despre proiect.

Confort cu caracter

Un spațiu primitor are nevoie de culoare, textură și căldură. Exact așa ne-am imaginat proiectul V – un apartament plin de personalitate, intimitate, dar și contrast. De la liniile drepte alternate cu cele curbe și până la alegerea textilelor, a finisajelor de înaltă calitate și a paletei cromatice, apartamentul V proiectează un ambient intim și foarte personal.

Placajele din lemn se împletesc cu finisajele din metal, sticlă sau quartz într-o armonie perfectă, îndeplinindu-și rolurile de funcționalitate și confort.

Paleta de culori joacă un rol important în definirea personalității întregului spațiu, îmbinând nuanțele calde și naturale cu o compoziție surprinzătoare de culori îndrăznețe și vesele.

01

Livingul – Apropiere și intimitate

O compoziție omogenă și totodată surprinzătoare, livingul proiectului V creează senzația de intimitate prin nuanțele calde ale lemnului. Am ales lemnul, atât pentru pardoseală, cât și pentru decorarea pereților, folosind placaje și riflaje din același material, ca bază pentru paleta cromatică aleasă. Mobila minimalistă include și un șemineu care creează aceeași senzație de căldură și confort, integrându-se perfect în peisaj. Fluiditatea este dată atât de repetiția materialelor, cât și de canapeaua cu linii curbe care contrastează liniile simple și drepte, creând echilibru.

02

Bucătăria – Eleganță și simplitate

Bucătăria împreună cu zona de masă și camera de zi creează un spațiu deschis, dar profund personal. Blatul și placajul din quartz alb dau o notă elegantă și luxoasă acestei încăperi, oferind totodată o senzație de puritate și curățenie. Pentru fronturile din MDF vopsit am ales un sistem de închidere fără mânere vizibile pentru a păstra atmosfera minimalistă și modernă. Lemnul este prezent și aici, creând fluiditate și continuitate, astfel formând o compoziție omogenă împreună cu zona de dining și living.

03

Dormitorul matrimonial – Relaxare și familiaritate

Paleta de culori îndrăznețe în nuanțe și tonuri calde a fost aleasă pentru a crea un spațiu familiar, dar relaxant și primitor. Lemnul este vedetă și în această încăpere, accentuând senzația de căldură și intimitate. Pentru mobilă, am ales un stil minimalist funcțional pentru a nu a distrage atenția de la detaliile texturale ce alcătuiesc compoziția. Astfel, am creat un ambient calm, relaxant și funcțional.

Materiale folosite.

MDF VOPSIT

Rezistență la umiditate

PAL EGGER

Durabilitate și rafinament

QUARTZ

Porozitate scăzută

TAPIȚERIE

Duritate și rafinament

 

OGLINDĂ

Luminozitate

Galerie proiect.

Ce obțineți
cu NIVOS.

Calitate

Când vine vorba de materiale, nu facem compromisuri. Ne dorim ca tu să te poți bucura de mobila din casa ta și peste ani și ani. De aceea, alegem materiale premium pentru a crea elemente de mobilier care trec testul timpului.

Unicitate

Lucrăm cu tine la propria ta poveste și suntem acolo la fiecare pas al procesului de proiectare, astfel încât rezultatul final să fie exact cum ți-ai imaginat. Împreună cu o echipă vastă de arhitecți și designeri de interior, creăm piese unice care să te reprezinte și să te inspire în fiecare zi.

Eficienţă

Știm că, pentru orice lucru de calitate e nevoie de timp. La NIVOS, prețuim timpul. De aceea, folosim anii de experiență în avantajul tău. De la proiectare până la livrare, suntem pregătiți să răspundem la orice întrebare și să ne asigurăm că livrăm cât mai rapid, la cele mai înalte standarde.